Ha már jártál nálam (merészelem remélni, hogy akár többször is), akkor már észrevehetted, hogy megváltozott a blogom – szinte mindenben. 
Egyedül az írója maradt a régi. 

Megváltozott domain

Az eddigi hangzatos thubakabra.blogspot.hu helyett inkább átváltottam a thubiblogol.hu verzióra. Nem tudom, hogy jó választás volt-e, de sokat agyaltam rajta (legalább két percet), és egy saját domain mindig jól jöhet. 

És hát jobb volt most, mint később. Ugyanis egyre nagyobb látogatottságnak örvendhetett a blogom, így ideje volt addig lépni ez  ügyben, amíg nem túl késő.
Reményeim szerint az érdekesebb cikkeket továbbra is mindenki megtalálja, mint eddig – ez neked szólt, kedves Google kereső.

Új tárhely és weboldal

A Google saját blogja helyett áttértem inkább a wordpress-re. Kicsit meguntam a blogger lehetőségeinek korlátozottságát, valamint a posztok nehezen kezelhetőségét. Most is még gondjaim vannak, mert a sortörések nem ott vannak, ahová eredetileg szándékoztam tenni őket… de már haladás ez is. Szerencsére át tudtam hozni minden fontosat a régiről is, egy leírásnak köszönhetően.
Valamint talán fokozni tudom az olvashatóságot, több funkciót tehetek be, ami jobban érdekel másokat. Mindig is szerettem volna a szövegelésem mellett valami aprócska portfóliós anyagot is betenni, hogy mégis miket kreálok, amiről aztán a blogbejegyzéseimet írom. Ezt végre megtehetem minden nehézség nélkül, hiszen egy csomó érdekes pluginja van a wordpressnek.

De egy cseppet sem kell félni: habár megváltozott a blogom kinézete, a tartalom azonban nem. Legfeljebb majd az új bejegyzések gyakorisága, mert ha már így küszködtem ezzel egy csomót, hogy kinézzen valahogy meg működjék is, akkor minden bizonnyal többet fogok rá irkálni. 
Már így is van raktáron cikk az alkotásaink beárazásáról, illetve rajzaink (vagy festményeink) online eladásáról, és még minden bizonnyal lesz több is. 

Továbbra is szívesen várom kommentben a felmerülő kérdéseket, esetleg ötleteket új bejegyzésere.

Ezért javaslom a feliratkozást!

…mivel a bloggeres feliratkozások többé nem élnek. Lehetőség van e-mailes értesítőkre vagy RSS-re történő feliratkozásra.
Szeretném leszögezni, hogy emailben mindössze az új bejegyzések létezéséről fogok csak értesítőt küldeni, mert nem kenyerem a spamelés.

Blogom célja továbbra is az, hogy segítsek hasonszőrű művészeknek, szórakoztassak vagy magamból kiírjak dolgokat. Bízom benne, hogy ez utóbbi is valahol hasznos, túl az én privát gyógyulásomon. 
Szóval senkinek nem szeretnék reklámleveleket küldeni. 🙂

Ha új erretévedő vagy

Akkor ez a bejegyzés valószínűleg nem sokat mond neked.
Ajánlom viszont ezt a bejegyzést számodra.

 

Mindenkinek köszönöm az eddigi támogatást, és kívánom, hogy legalább feleannyi örömöt leljetek az olvasásomban, mint amennyit én az írásában! 🙂