Alapból már van egy… de oda eddig mindig csak a művészettel kapcsolatos dolgokat pakoltam fel, vagy legalábbis az olyan videókat, amelyeknek legalább halvány köze van ahhoz. Illetve angolul beszélek ott, és hát sokszor van olyanom, hogy kéne csinálni valami videót teljesen másról, minden megkötés nélkül.
Így lett tehát az az ötlet, hogy csinálok egy vlogot is, ami ugye a blogok videó formája.

Talán tudom majd folyamatosan csinálni, fene tudja. Mindenesetre a dolgok jelenlegi állása szerint olyan heti 1-2 alkalommal szándékozom videót feltölteni, természetesen a legtrehányabb minőségben, arra ügyelve, hogy én mindenképp jól érezzem magam a készítés közben.

Szóval nem tudom, hogy lesz-e olyan ember, aki kíváncsi rám ilyen formában, esetleg az életemre; amennyiben igen, akkor itt megtaláljátok a vlogomat.

Eddig volt már szó arról, hogy a posta szépen megeszi minden második csomagomat, és a szóban forgó videóban fel is hívtam őket telefonon, hogy informálódjam felőle. Beszéltem arról is, hogy mennyire lusta vagyok kihasználni az adott lehetőségeket, olykor inkább csak élvezve a pillanatot. Van olyan videó, amihez ezt az indexképet készítettem:

Na, teljesítettem a kötelességemet arra vonatkozólag, hogy szereplejen itt egy kép is. Yeah. 

De vajon ez befolyással lesz-e magára a blogomra?

Nos, nem tudom. De valószínű, hogy egyáltalán nem lesz semmi változás, hiszen mostanában egyébként is kevesebbet blogoltam a kelleténél. Természetesen — mint mindig — most is az a terv, hogy ebben változás álljon be. Pozitív irányban.
Minden bizonnyal vannak olyan témák, amelyeket érdemesebb írott formában boncolgatni, vagy amit több kedvem lesz leírni, mint elmondani. Az ilyen írások mindig összeszedettebbek, élőben elég szétszórt tudok lenni…

De akkor minek is a vlog?

Tényleg csak leginkább arra, hogy néha így “lazuljak” vagy kiadjak magamból valamit. Másrészt meg baromi sokat tanulok magammal kapcsolatosan és a “nyilvános szereplésről”.

Na jó, akkor hát meghirdettem ezt is.
Itt van az első videó:

Na, de köszönöm az olvasást!


Szeláviiiiiiiiiiii