Tudom, megint kicsit inaktívnak számítok itt a blogon meg kicsit talán facsén is, de igyekszem a dolgaimmal. Szóval itt vagyok egy gyors “még létezem” összefoglalóval.

A költözés már lezajlott persze, de még mindig sok minden van a lakásban, amit napokig bámulni kell, agyalni rajta egy sör szürcsölgetése közben és végül valamikor konkrétan meg is csinálni valamikor, miután már negyvenszer szakadt le/estem át rajta/tűnt el a cipőm emiatt.

A másik dolog, ami lefoglalja teljes energiámat, az az uborkaszezon miatti aggódás és költői kérdések felsorakoztatása, mely szerint “mikor lesz már ennek vége?”. A másik fele az, hogy elhatároztam, ha már uborkaszezon, akkor megpróbálok befejezni néhány rajzot magamnak vagy nekiállok ékszerezni a sütős gyurmával (vagy mi), aminek az a vége, hogy órákon át azon morfondírozom, minek álljak végül neki…. Igen, néha elég nehéz dönteni, pláne mivel a sok munka miatt képesek felgyülemleni az “ezt egyszer megcsinálom” dolgok, és mikor van rá tényleg idő, akkor egyszerűen nem tudod, melyiknek állj neki. Aztán jön a frusztráltság, hogy itt van egy kis lazább idő, mi a fenének nem sikerült megcsinálnom végre azt vagy azt? Ja, inkább álljunk neki valami új dolognak, amit nem fogok befejezni hónapokon át, az a megnyugtató…

Mit csinálok helyette?

Egyébként a fő időmennyiséget az etsy-vel való foglalkozás teszi ki. Sokat kell vele foglalkoznom, hogy minél több lehetséges vásárlóm legyen, hogy legyen forgalma a boltomnak, hiszen ez a bolt segít legjobban a megélhetésben.
Mondjuk nemsokára én is elmegyek nyaralni egy hétre, szóval ne csodálkozzatok majd azon, ha egy hét kuss után megjelenek úgy, hogy kicsivel több színe lesz a bőrömnek a nyári hullasápadtságon kívül.
De az biztos, hogy van raktáron néhány beígért cikknek a vázlata, melyeket lassacskán ki is fogok posztolni, és nem kell ilyen üres szövegeléseket olvasnotok. Mert persze mindenkit jobban le fog kötni a bélyeggyűjtésről szóló cikkem, extra fotókkal.

Újdonságok

Apropó fotó… mostanában kicsit jobban nekiültem új hobbimnak, a fotózásnak. Ez azt jelenti, hogy valamikor csinálok fotókat, és nagy lelkesen csapok neki mielőbb — három héttel később — a képek átnézésének és szerkesztésének. Próbáltam új programokat, nekiálltam olvasni leírásokat is és rá is jöttem pár új dologra a gépem kapcsán újfent.
Ettől függetlenül silány, jellegtelen fotókat készítek, de legalább egyre jobban tisztába kerülök ennek kapcsán! 😀

Egy kis zene:

Köszönöm az olvasást, lassan jövök beígért cikkekkel. 🙂 

Kellemes nyarat!