Nemrégiben Podi haverom úgy döntött, hogy kiegészíti youtube-os repertoárját, és készít néhány érdekes témakörben interjúkat. Így lett hát, hogy miután elkészült az írással kapcsolatos vitaműsor… beszélgetős bazár… nők lapja… öhm… valami bőrzeke — amiben egyébként párom volt az egyik beszélő — összeültünk páran és létrejött a rajzos kibeszélős videó is.

Hogy kiknek érdemes megnéznie?
Talán mindazon embereknek, akik érdeklődnek a rajzolás világa iránt, akik már régebb óta alkotnak vagy éppen csak kacsintgatnak eme terület felé. Elég hozzá a puszta kíváncsiság is vagy az, hogy szeretne nézni valamit vacsi közben. Én is imádok monitor mellett ebédelni, hiszen fenomenális élmény. Egyedül a billentyűzetem nem gondolja így.

Meg kell hagyni, hogy nagyon jó kérdéseket kaptunk — olyanokat, melyekre gyakran kell válaszolni, mert sok embert érdekel és olyanokat is, melyeket legfeljebb csak szűkösen egymás közt vagy magunkban “vitattunk meg” eddig. A téma egyébként szinte kimeríthetetlen, rengeteg mindenről lehetett volna még beszélni ezeken kívül, de a videó így is igen hosszúra sikeredett — ami talán elrettentőnek tetszik, de mivel ténylegesen érdemes megnézni, nem félő az, hogy páran ezért nem kattintanak rá.

Mellesleg nem könnyű kamera elé kerülnöm, mert krónikus lámpalázitiszben szenvedek. Azért, a kezdeti nehézségek után én is belejöttem, és zavaromat egy ártatlan sörösdoboz emelgetésével próbáltam csillapítani.
Aki ismer személyesen, tudja, hogy enyhén mély hangom van, de gyenge, halk. Ezért elég nehéz olykor beszélgetésekben részt vennem, ahol kettőnél többen vagyunk, mert mások szavai könnyedén elnyomnak. Mármint a mondandómat, nem konkrétan a fizikai valómat. Így történt az is, hogy sok helyütt halk vagyok, nehezen hallható… de azért mindenkinek elmondhatom, hogy ott tényleg beszélek, mindenféle olyan dologról, melyekről azt hiszem, hogy okosság.

Na, de mielőtt lyukat beszélnék bárki hasába… íme, a videó! 🙂


Aztán tessék megosztani. 😉

Köszönjük Podinak az élményt! Mindig hatalmas gyönyörrel tölt el, mikor leégethetem magamat mások előtt, hogy aztán fejemet fogva visszanézhessem az egészet. 😀

Kedves néző pedig nyugodtan írhat még kérdéseket, ha esetleg eszébe jutott valami, ami érdekes lehet, de kimaradt a műsorból. A kérdést várjuk a youtube-os videó alatt! 🙂

Szeláviiii