Gondoltam lassan már itt az ideje annak, hogy végre posztot szenteljek a dolognak, hiszen már csak másfél hét és itt van a kiállítás.

Ja, tessék meglepődni, ha eddig még nem derült volna ki: kiállításunk lesz! Mégpedig most február 22-én, 17 órakor a Namastee teaházban (VII. kerület, Barcsay u. 14. — a Blaha Lujza tér mellett).
A dolog úgy kezdődött, hogy épp morcosan ültem az év első napjának reggelén a gép elé (nem volt még kávé a kezemben, s ez köztudottan ilyen állapotokat okoz), mikor Enikőtől befutott az ötlet levél formájában, én pedig kihasználva esetleges pezsgő utáni perceit, rögvest igent is vágtam rá.
Azóta sűrűn készülnek az új képek, melyeket csak egymás közt mutogatunk — no, meg aki épp itt jár nálam, az láthatja, mi van készülőben.

Nagy az izgalom és epekedve várjuk már a kiállításmegnyitót, de addig még hosszú az út. Első lépésben keretezni kell az összes képet, mely nem öt fillér, és idő dolgában is rengeteg nyersanyag kell, mire kivitelezni lehet a dolgot. Eh, nem a kedvenc elfoglaltság. Előtte nap pedig felakasztgatjuk a képeket, mely szintén nem fél órányi munka lesz, de szerencsére a teaház tulaja felajánlotta segítségüket, ha esetleg sokáig bajlódnánk a dologgal.

A következő nehézség pedig maga a megnyitó lesz. Vajon eljönnek azért páran? Vagy el sem férünk? Tetszenek majd a képek? Nem unják magukat halálra? Jól nézek ki? Feltétlenül kellenek a zsiráfoknak aprócska szárnyak? 
Nagyon kíváncsi vagyok mindeme kérdésre, illetve előzőleg arra is, hogy mivel nyitja meg Vicus (Pilipár Éva) a kiállításunkat. Nem, nem bűvészmutatványokra gondoltam, hanem megnyitó beszédre. Ez is nagyon jó tud lenni, ha a megfelelő emberre van bízva! 🙂

Személyesen annak örülök még külön nagyon, hogy Enikővel találkozhatok élőben is a közel 5 éves netes ismeretség után. Jó lesz végre látni azt az embert, aki rengeteget inspirált a kezdeti időszakokban és most is, illetve példát statuált előttem. Az meg hogy kiállításunk is lesz közösen, már tényleg mesés!

A kiállítás egyébként március 20-ig tekinthető meg egy finom tea elfogyasztása mellett. Némelyik kép el is vihető.

Néhány fontos link:

Nadishop és NamasTEE Teaház adja a lehetőséget, hogy kiállíthassunk. Leírhatatlanul hálásak vagyunk nekik!

Enspire-s cikk képekkel és néhány összegző mondattal.

A közeljövőben már a kiállítás megnyitóról történő beszámolóval érkezem majd. Addig is, legyetek jók, és gyertek el a kiállításra! 😉

Szelávíííííí