Gondoltam rakok már fel végre pár képet is. Régebben sokat rajzoltam, főként ugye másoltam, de mostanában egyre kevéssé megy. Valószínűleg azért, mert inkább gépen alkotok és akkor is főként fejből.
Kicsit sajnálom azért, mert szeretek másolni néha, meg rengeteget is tanultam belőle. Mindenesetre fogok még így is rajzolgatni, de még nem tudni, hogyan alakul a dolog.

Legalább kicsit minimalizálódik az “ez fake, nem rajz hanem fotó” és a másik kedvenc klissém a “másolni mindenki tud”.
Kár, hogy ezeket eddig nem tudták alátámasztani előttem. Az elsőt ugye pláne, hogy nem, mivel hosszú fárasztó órák eredményeiként jöttek létre a képek és máig is egy rajzmappában porosodik jelentős részük. A másik meg hát… ha mindenki tud, akkor mindenki tud. Várom a bizonyítást az ilyen kommentárt íróktól 🙂

Az írástól balra pl. Arwen található A4-es lapon. Utána rögvest meg egy régebbi rajzom Aragornról is, hogy teljes legyen a páros.

Bár utóbbin már nagyon látszik, hogy sokkal korábban készült mint Arwen.


A ‘faker vagy” emberek nagy kedvence. Dr. House! Egykor nagyon szerettem a sorozatot rengeteget néztem és nevettem rajta. Bejött a stílusa az öregnek 🙂 Ezzel a képpel kapcsolatban készült egy “így készült” tutorial is. Tele Wip képekkel, leírásokkal meg minden.

Viszont szerintem egyelőre ennyi. Kicsit necces a blogbejegyzéseket szerkeszteni, ha dugigrakom képekkel 🙂 Majd legközelebb folytatom.

Kommenteket meg továbbra is várom! Névvel ellátva… 🙂