Gondoltam írok megint egy bejegyzést, mert miért is ne?? Szóval itten lészen. Adok egy rövid helyzetjelentést magamról, vagy mifene. Jelentem: még élek!

Hosszabbra fogva a szót: mostanában kicsit el vagyok tűnve – asszem. Ez mindössze annak az oka, hogy sok mindenbe belefogtam és az nem teljesen csak a rajzra értendő. Végzek tanulmányokat, anatómiai skicceket és még jobban belezúgok a mypaintbe. Nagyon jó kis progi. Pár dolgot hiányolok belőle, mert mindössze csak ecsetek vannak benne meg ecsetek. Meg asszem ecsetek is vannak benne, de lehet, hogy csak a következő verzióba teszik bele – hozzáteszem, a 0.8-as nem vakaródzik működni ubin. Biztos nem tetszett neki, hogy megettem sütemény gyanánt a kávéhoz a genius táblámat és most kölcsönwacomon kell élnem. Jaj de rossz nekem.
Lényeg a lényegben, hogy érdemes kipróbálni. Rám nagyon ösztönzőleg hat, napi szinten előveszem!

Pölö ilyet csinálok, mint ami fentebb van. Na, ilyen nem akarok lenni, szóval ezért is áldozok több időt a rajzolásra, mypaintezésre. Mert ez szánalmas egy sors. Mondjuk szerencsémre nem kopaszodom. xD Szóval példát statulálva számomra még keményebben küzdök a sors ellen és ahogy nézem, sikeres lesz a harc (pozitív gondolkodás bekapcs). Már csak teljesíteni kéne a terveim 95%-át. Ez menni is fog a 85%-ig, mindössze több kitartásra és tanulásra van szükségem. Halkan még megjegyezném, hogy megpróbálok majd egy rajzos videót csinálni, amint épp firkálom egy képemet. Csak kicsit lámpalázas vagyok, úgy meg még nehezebb rajzolni, de esküszöm, hogy megcsinálom 😀 Csak vakarjam le magam kicsit a mypaintről, fejezzek be egy képet, meg egy rajzmegrendelést. Illetve kettőt.

Egyébként itt van mindjárt a húsvét, szóval szeretnék kellemes ünnepet is kívánni egyúttal.
Sok sonkát meg záptojásmentes napokat meg ilyenek. No és sok kellemes alkoholt, ami nem mászik vissza fogakat vizsgálni.

Ja és még valami: senki se merjen locsolkodni jönni hozzám, mert nyakonöntöm egy veder vízzel. Fizetni meg pláne nem fogok a “zöld erdőben jártam” című eposzért, ha egyszer én is el tudom mondani magamnak szórakoztatásként. Csak én még éneklem is, szóval olyankor meg pláne ne tessék a közelembe jönni! 😀 A macskák beválasztották párzási éneknek, szóval tényleg veszélyes. Pláne, ha előtte megiszom a pár sörömet (pontos adat szigorúan titkosítva), akkor még hamisabb lesz.


Sok szónak is egy a vége: Kellemes ünnepet!